Tocanita de cartofi

de T I M E A in Mancaruri de post, 6 Iun 2012 | 4362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 12 cartofi potriviti
  • - 3-4 cepe potrivite
  • - 1 ardei, preferabil rosu (eu au pus jumatate verde, jumatate rosu)
  • - 1 rosie mare
  • - 2-3 linguri ulei
  • - sare, piper
  • - patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Curatam si spalam ceapa, ardeiul, rosia si cartofii.

Tocam ceapa, ardeiul si rosia decojita (pentru a decoji mai usor punem in apa fierbinte cateva minute) si le punem la calit in ulei pt 3-4 min.

Adaugam cartofii taiati cubulete, acoperim cu apa fierbinte si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand cartofii sunt fierti adaugam si patrunjelul verde tocat si luam de pe foc.

E minunata servita cu gogosari si castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

T I M E A 1

07.06.2012, 21:01

asa e gurita

roxanabucataras 1

11.06.2012, 22:00

m-am emotionat...bunica mea imi facea tocanita asta, era asa de buna...mi-am amintit de ea
ms frumos

T I M E A 1

12.06.2012, 12:00

roxana ma bucur ca ti-am trezit amintiri placute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii