Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 2 Dec 2014 | 6442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 250 gr bacon afumat
  • 400 gr ciuperci
  • ardei gras
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 lg bulion
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat:

Am curatat cartofii, i-am taiat in bucati mai marisoare si i-am lasat in apa rece. Am curatat si spalat ceapa, pe care am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei direct in cratita in care urma sa fac mancarea.Am adaugat pe rand ardeiul gras taiat,baconul cubulete,cartofii si apa cat sa acopere cartofii.

Dupa 15-20 de minute de clocot, am adaugat ciupercile taiate,bulionul si am lasat in continuare inca 10 minute sa fiarba, in acelasi timp potrivind de sare si piper.Am stins focul si am adaugat verdeata si cateii de usturoi taiati feliute.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]