Tocanita de vara

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2010 | 11025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui 400 gr
  • cepa verde 3 fire
  • usturoi verde 3 fire
  • suc de rosii 500 ml
  • sare
  • ulei
  • cartofi noi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Aripioarele de pui sunt prajite ,

separat intr-o tigaie calim usturoiul, ceapa si cartofi ,

cand legumele incep sa isi piarda din culoare,  adaugam sucul de rosii si o cana de apa ( 250 ml) si lasam sa dea in clocot .

Se adauga si aripioarele prajite , 

mancarica este bagata la cuptor pentru 45 min (  cand sucul a scazut puteti considera ca este gata)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui curry