Am facut in seara asta reteta de la TOAMNA :D eu am modificat-o dar a iesit foarte buna
http://www.bucataras.ro/retete/tocanita-de-cartofi-cu-mazare-44091.html
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,iar deasupra presaram oregano.
Se adauga si carnea spalata si taiata fasii lungi.Se lasa cateva minute sa se inmoaie carnea si ceapa.
Se adauga morcovul taiat feliute subtiri si ardeiul kapia taiat cubulete.Adaugam si vinul si condimentele.
Cand a scazut zeama adaugam mazarea scursa de zeama si cartofii taiati cubulete.
Punem 2 pahare de apa si acoperim cu un capac,lasam la foc potrivit sa fiarba.
Dureaza cam 30-40 minute.
Cand zeama a scazut se mai completeaza dupa gust cu condimente,se scoate pe o farfurie,se presara marar proaspat si piper rosu.
Se servesc cu gogosari si castraveti murati.