Vanata impanata cu carne tocata

de nico15 in Porc, 14 Noi 2010 | 5077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete potrivite
  • 300 gr carne tocata porc
  • 2 ardei verzi
  • 2 rosii
  • 2 rosii galbene
  • 100 gr ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml suc tomat,
  • cimbru
  • ulei,
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vanata impanata cu carne tocata:

Se taie ceapa fin si se pune la calit impreuna cu carnea tocata, usturoiul zdrobit, cimbru si un pic de suc tomat, vinetele(2) se taie in 1/2 si se pun la cuptor intr-o tava pentru a se coace se la 15-20 minute se incearca se scot cand sunt gata. Dupa ce sunt coapte se scot de la cuptor si cu ajutorul unei limguri, luam miezul si il adaugam in amestecul initial langa carnea tocata, mare atentie nu puneti mult ulei. Separat celelalte 2 vinele se feliaza foarte subtire la feliator(longitudinal) si se calesc in ulei cat sa se inmoaie si se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de ulei. Separat se taie rosiile cele de culoare rosie si cele galbene si se pun deoparte. Cand amestecul este gata se ia de pe foc. Se ia un inel de metal si se pun vinetele taiate longitudinal, se pun din interiorul cercului de metal spre exterior inauntru se pune amestecul rezultat se acopera cu feliile de vinete iar pe deasupra se orneaza cu cubuletele de rosii de jur imprejur se pun felii subtiri de ardei verde.
Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vanata impanata cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]