Tocanita de ciuperci

de mimmi in Mancaruri de legume, 7 Iul 2011 | 11489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 500 ml lapte,
  • 4 linguri faina,
  • sare,
  • piper,
  • boia,  
  • patrunjel.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Calim ceapa tocata marunt in putin ulei, dupa care adaugam ciupercile curate si taiate. Le calim pana se inmoaie ciupercile, adaugam apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba. Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam ingrosala din faina si lapte, amestecand continuu cca 5 minute. Stingem focul si adaugam patrunjel uscat sau proaspat.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci