Tocăniţă de ciuperci

de Bamsse in Mancaruri de post, 4 Sep 2012 | 6331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 roşi
  • 2 ardei gras
  • 50 g ulei de floarea soarelui
  • 4 căţei de usturoi
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de ciuperci:

Se toacă mărunt ceapa, ardeii, roşile şi ciupercile. Se pun la călit în ulei.

Se lasă la foc mic, până legumele îşi lasă sucul propriu (aproximativ 15 minute).

Se completează cu cele 100 ml apă şi se lasă la fiert incă 20 de minute.

Se asezonează cu sare şi piper după gust.

Se adaugă 4 căţei de usturoi şi se mai lasă până dă incă odată in clocot.

TIPS-URI

1

Se serveşte cu mămăliguţă

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]