Tocanita de ciuperci

de Raisha in Mancaruri de post, 5 Mar 2015 | 4970 vizualizari

 

O tocanita gustoasa de ciuperci...

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • - 1 ceapa
  • - 3 catei de usturoi
  • - 3 rosii
  • - 1 ardei gras rosu
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se pune o oala incapatoare cu putin ulei la incins dupa care se adauga ceapa si se lasa cateva minute la calit. Apoi se adauga si usturoiul.

Intre timp tocam cubulete ardeiul, il adaugam in tigaie si calim pana cand legumele devin moi. Rosiile le oparim separat intr-o tigaie cu apa ca sa le putem curata usor de coaja iar apoi le taiem cubulete. Ciupercile le tocam marunt si le adaugam in oala. Lasam legumele pe foc pana scade lichidul lasat de ciuperci, amestecand din cand in cand.

La final condimentam cu sare si piper.

Se mananca cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (4)

Rocsi 1

06.03.2015, 20:54

dantes 1

07.03.2015, 13:23

Buna!

monik80 1

09.03.2015, 15:58

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]