Tocanita de ciuperci champignon

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 7570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci albe champignon
  • o ceapa
  • un morcov mic
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 100 ml smantana
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci champignon:

Se caleste intr-o cratita ceapa taiata fin si morcovul dat pe razatoarea mica.Dupa cateva minute se pun cele doua linguri de pasta de ardei si se mai caleste inca 2 minute.Se pun ciupercile curatate de pielita,spalate si tocate dupa preferinta,sare si piper.

Se lasa sa se faca la foc mic.Ele vor lasa apa si vor fi gata cand scade apa de tot.

Se pune o canita de apa calduta si cand fierbe se adauga faina amestecata cu laptele.Se pune patrunjel verde tocat marunt si condimente daca mai este nevoie.

La sfarsit se adauga smantana si se mai dau doua,trei clocote.

Se servesc cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci