Tocanita de ciuperci cu marar

de AndrutzaP in Mancaruri de post, 9 Mai 2016 | 9151 vizualizari

 

Bunaaaaa si Atat!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci Champignon
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • 2 legaturi marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu marar:

   Ciupercile, spalate si curatate bine, se taie feliute subtiri.

   Intr-o tigaie se pun la calit ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand ceapa devine sticloasa, adaugati ciupercile si lasati asa, fara apa, circa 5 minute. Se adauga bulionul, dizolvat intr-un pahar cu apa. 

   Se lasa la fiert pentru circa 25-30 minute.

   Dregeti cu sare si piper (dupa gust) si adaugati mararul tocat marunt.

   Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rahela Velicu 1

09.05.2016, 14:48

Hm,ce mancare buna!

Bunica 1

09.05.2016, 15:00

Placeeee!

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:22

Ciupercile ne plac !!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi