Spalati carnea si o taiati in bucati,cum doriti d-voastra.
Curatam ceapa si o taiem marunt.
Intr-o cratita punem un pic de ulei si calim impreuna ceapa cu carnea.
Adaugam si usturoiul pisat impreuna cu condimentele,amestecam bine adaugand apa pt a fierbe carnea.
Cand carnea e fiarta facem o ingrosala din smantana cu faina(cca.1-2 lg depinde de faina si cat de groasa doriti tocanita.,daca e prea subtire mai adaugati ingrosala)Ingrosala se face astfel;puneti intr-un bol 2 lg faina impreuna cu smantana si adaugati putina apa intre timp amestecati cu un tel mic sau furculita pt a nu se face cocoloasa.trebuie sa fie subtire ca un aluat de clatite
Adaugam ingrosala peste tocanita si adaugam patrunjelul tocat marut.Lasam sa mai fiarba cateva minute si dam deoparte.
PS. sper sa va placa aceasta tocanita ...mie imi place foarte mult mai ales cu mamaliguta :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.