Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci

de katty in Porc, 11 Feb 2018 | 15084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 3 cepe
  • cate 1/2 ardei gras rosu, galben si verde
  • 200 gr rosii pasate
  • 4 cartofi medii
  • 1 conserva ciuperci
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde pentru decor
  • 1 crenguta cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci:

In uleiul incins punem la calit ceapa tocata fin. Cand devine translucida, adaugam carnea taiata cubulete potrivite. Amestecam ocazional pana carnea se albeste pe toate partile, apoi acoperim cu apa calda si lasam sa dea cateva clocote. Acoperim vasul cu un capac si dam cratita la cuptor. Cand carnea a inceput sa se inmoaie, adaugam cartofii taiati cuburi mai mari, sare, piper si foile de dafin si crenguta de cimbru. Cand cartofii s-au inmuiat, adaugam rosiile, ciupercile si ardeii grasi taiati cubulete. Lasam la cuptor pana sosul scade. Potrivim gustul de sare si piper. Servim tocanita cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]