Tocanita de post

de carla_26 in Mancaruri de post, 19 Mai 2011 | 4251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei
  • 6 ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1 dovlecel
  • pastai
  • 1 vanata
  • sare
  • piper
  • bulion
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post:

Morcovul , ceapa, ardeiul si ciupercile ,taiate mici, se calesc.

Se adauga apa si celelalte legume.

Dupa ce se fierb putin(pana se inmoaie),se bag la cuptor cu bulionul ,pana scad.

TIPS-URI

1

Se poate combina cu piept de pui ,daca nu este necesar pentru o zi de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci aromate de post cu mamaliga la gratar