Tocanita de post cu naut

de cristina1985 in Mancaruri de post, 1 Iun 2017 | 5164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 150 g naut
  • 1 vanata mica
  • suc de rosii
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • 2-3 lingurite boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post cu naut:

Nautul se tine in apa, cel putin 2 ore (de preferat toata noaptea in frigider).

Vanata se coace pe aragaz, se curata, se lasa la scurs, apoi se toaca foarte putin.

Se pune nautul la fiert, timp de 1 ora. In timpul asta, se caleste ceapa si se adauga peste naut. Se pune si vanata tocata si se mai fierbe 45 minute.

Acum se pun foile de dafin, boia, suc de rosii (dupa gust), sare si se fierbe tocanita inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu naut si tarhon