Tocanita de pui cu iaurt

de Miha in Pui, 18 Feb 2010 | 11304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 300 g ciuperci
  • 1 cana supa de carne
  • 1 cana suc de rosii
  • 150 g iaurt
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu iaurt:

Intr-o farfurie amestecam faina cu sare, piper si boia de ardei.

Pieptul de pui taiat cubulete il dam prin acest amestec.

Ceapa si usturoiul tocate marunt le calim usor in 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam si cubuletele de carne. Amestecam incontinuu, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.

Adaugam supa de carne si sucul de rosii, apoi ciupercile taiate felii. Acoperim si lasam la fiert, la foc mic.

Cand canea e fiarta punem si iaurtul, omogenizam si mai dam cateva clocote.

Se serveste calda, pe pat de piure de cartofi ca la mama acasa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuggets de pui