Tocanita de vinete si naut

de cristina1985 in Mancaruri de post, 17 Mar 2017 | 3645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 130 g naut (tinut in apa cel putin 12 ore, in frigider)
  • 1/2 vanata mica
  • 2-3 lg suc de rosii
  • 2-3 lg-te boia
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • ulei
  • 1 lg faina
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vinete si naut:

Dupa cum am spus, nautul se tine in frigider 12 ore in apa. Se poate pune seara si il gatiti a doua zi.

 Se caleste ceapa (tocata marunt), apoi se adauga apa si naut. Se fierbe 1 ora si jumatate.

Vanata se curata de coaja in dungi, se taie cubulete si se pune peste naut. Se lasa 15 minute, dupa care se adauga sare, boia, dafin, bulion, faina amestecata cu putina apa. Se mai lasa la fiert 15 minute (amestecand din 5 in 5 minute,pentru a nu se lipi).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete si naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată de vinete cu ceapă