Iar am pus ''cioroiul'' la treaba, ca eu n-am timp de pierdut prin bucatarie. i-am dat de lucru dis-de-dimineata si l-am lasat sa-si faca treaba pana m-am intors eu de la cele agricole.....
Mai intai am taiat carnea cubulete potrivite, apoi am sters-o cu servetel si am tavalit-o prin faina amestecata cu piper si sare. Am calit bucatele de carne in ulei cate 3 min pe fiecare parte, apoi le-am asezat in vasul ''cioroiului'' adica slow cooker Crock-Pot 2.4 l, am adaugat 2 linguri de ulei si am acoperit cu capacul, setand la functia high.
Intre timp am curatat cartofii, morcovul pastarnacul si ceapa, le-am taiat pe fiecare in parte, morcovul si pastarnacul rondele, cartofii cubulete si ceapa solzisori. Le-am asezat intr-un castron, am presarat sare, boia dulce si boia iute, am amestecat bine si apoi le-am pus peste carne.
Dupa aproximativ 5 ore, cand m-am intors acasa, am adaugat amestecul de rosii cu ardei si cativa catei de usturoi si am mai lasat cca. 1 ora pe functia slow. Si uite asa am rezolvat mancarea si pe ziua de azi.....