Tocanita din carne de porc cu couscous

de maxion in Porc, 27 Mar 2011 | 11939 vizualizari

COMENTARII (12)

diaconta 1

27.03.2011, 20:57

foarte bun
pentru cus cus poti sa incerci si alta varianta,razuiesti putin morcov il calesti putin in ulei impreuna cu cus-cus-ul,apoi adaugi apa si sare,lasi sa fiarba,eventual il pui in cuptor

Lau 1

27.03.2011, 21:07

bunnnnn

deyutzky 1

27.03.2011, 21:10

Rocsi 1

27.03.2011, 21:15

elena1988 1

27.03.2011, 22:33

super imi place

nadina73 1

27.03.2011, 22:59

imi place cus cus e super bun

ExploraCuisine 1

27.03.2011, 23:02

LUK 1

27.03.2011, 23:42

imi place

mamaieelena 1

28.03.2011, 07:31

bun nu stiu combinatia dar nu e rau

MotanLaOale 1

28.03.2011, 08:48

mirela0911 1

28.03.2011, 17:52

Ce bun e

kukibella 1

28.03.2011, 23:40

bunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]