Tocăniţă din coaste de porc afumate

de ionix in Porc, 15 Dec 2010 | 20641 vizualizari

 

astea sunt din porcul meu bio :)) PROSPĂTURĂ ... mâncarea, nu eu :D:D
am inaugurat vasele :D:D

 

INGREDIENTE

  • câteva coaste de porc, eu bănuisc c-am avut cam 1 kg
  • 12 cepe
  • o căpăţână şi jumătate de usturoi
  • două căni cu apă
  • o cană cu pulpă de roşii sau 3 linguri de pastă de tomate
  • sare, piper
  • o foaie de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă din coaste de porc afumate:

Coastele e porc se tranşează şi se spală în câteva ape.

Se opăresc în două trei ape, până iese apa curată.

După ce le-am opărit, costele se pun la călit în două-3 linguri cu apă   într-o oală.

Se lasă câteva minute şi apoi punem ceapa tăiată julien sau solzişor.

Se toarnă apa şi se lasă să fiarbă la foc mediu.

Când sunt aproape  fierte, se adaugă: pulpa de roşii, foaia de dafin şi usturoiul tăiat feliuţe.

Se lasă până mai scade sosul şi apoi se pune sare şi piper, după gust.

Se serveşte cu mamaliguţă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă din coaste de porc afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste in vin alb, la cuptor