Tochitura

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 1 Feb 2012 | 7884 vizualizari

 

Buna tareeeeee!!!!!

 

INGREDIENTE

  • Nu am sa trec cantitatile, poate doar orientativ, pune fiecare cat si cum doreste dupa bunul plac...
  • piept de pui( eu am pus 1 buc)
  • sunculita de porc afumata( doua trei felii)
  • rulada de curcan afumata( 1-2 felii)
  • carnati subtiri de porc afumati( vreo 2 buc)
  • carnati grosi de porc afumati( 1 buc)
  • ardei gras rosu( 1)
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia
  • pasta de rosii( o lingura)
  • ulei( eu am pus de palmier)( 3 linguri)
  • usturoi( 3-4 catei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Tot ce avem de facut este sa taiem dupa dorinta mai marunt sau mai mare ingredientele, sa ungem apoi o tava cu ulei atat cat dorim si sa le prajim usor la foc mic pana se rumenesc, incepem cu pieptul de pui apoi cand se albeste adaugam si restul si acoperim la inceput sa le si inabusim apoi luam capacul si le rumenim, condimentam, sare, boia, piper,  adaugam si usturoi  mai lasam inca putin si servim cu mamaliguta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

RuxyRux 1

03.02.2012, 19:48

Corina...ca la tara ai dreptate

RuxyRux 1

03.02.2012, 19:48

Mena...imi era dor de tine

Krystyan Trendy 1

23.12.2014, 03:41

Grozava

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca