Tochitura cu mamaliguta

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2010 | 10044 vizualizari

 

Nebunie intr-o farfurie...super bun

 

INGREDIENTE

  • costite de porc afumate 8 bucati(300g)
  • carnat afumat 9-10 bucati(300g)
  • pulpa de porc 300 g
  • piept de pui 1 bucata
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 300 ml vin alb
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Se spala bine costita si se taie in bucati(daca nu e taiata)

Pulpa de porc se taie in cubulete,la fel si pieptul de pui.

Se pune ulei intr-o cratita se incinge bine dupa care se pun bucatile de carne de porc taiata si pieptul de pui,se prajesc bine in ulei.Carnatul taiat se prajeste si el putin separat(am pus eu)dupa care se pune costita si se amesteca toate impreuna,se condimenteaza cu sare ,piper dupa care se pune 1 cana de apa si se lasa sa fiarba cu capac la foc potrivit.Se mai completeaza cu apa daca e nevoie.Cand carnea e fiarta se pune vinul si ceapa taiata pestisori(asta daca doriti sa aveti si putin sos,langa carnita)se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se stinge focul.

Se serveste cu mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]