Tochitura cu mamaliguta

de adasev12 in Porc, 18 Ian 2012 | 5321 vizualizari

 

poftiti la cina!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnita de porc, fleica
  • 200 g sunculita de porc( de pe burta, cu slaninuta)
  • 2 lg bulion
  • sare, piper, cimbru uscat
  • o ceapa
  • mamaliguta calda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Carnita se taie bucatele mai mici, la fel si sunculita si se prajesc in putin ulei, apoi se adauga ceapa si se mai calesc cateva minute. Se pune apoi cate putina apa cat sa nu se prinda de fundul vasului si se continua coacerea sub capac, pana se face carnita. Cam cu 10 minute inainte de final se pune si bulionul, cimbrul, se sareaza dupa gust si se mai adauga ceva apa, sa fie si nitel sos. La sfarsit se pune si piper dupa gust.

se serveste cu mamaliguta calda si cu castravesciori murati. foatre buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]