Tochitura de porc cu mamaliguta

de Bucataras in Porc, 29 Dec 2019 | 6923 vizualizari

 

N-ar fi fost Craciun fara o tochitura pe masa, asa ca reteta de azi este o tochitura neaosa cu carne de porc, ceva carnaciori si afumatura, insotita de o lingura buna de cas ce se topeste sub o mamaliguta fierbinte. 

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • piept afumat
  • carnati de porc
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cas framantat
  • mamaliga
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu mamaliguta:

Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite. 

Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine. 

Rumeneste usor carnatii intr-o alta tigaie, apoi in uleiul ramas rumeneste nitel si afumatura. Adauga-le peste carne, arunca si ceapa verde peste ele si lasa sa se amestece aromele. 

Condimenteaza simplu cu sare si piper. 

Pregateste o farfurie cu cateva linguri de cas framantat. 

Pune si de o mamaliga si cand e gata toarn-o fierbinte peste cas, sa-l topeasca. 

Serveste cate putin din toate, neaparat acompaniate de niste muraturi si un pahar de vin. 

 

Pofta mare!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu cap de piept de porc afumat