Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 11 Iun 2011 | 7795 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: rinichi, ceapa, usturoi, retete Porc
Ceapa se caleste in putin ulei,se vor adauga rinichii taiati cubulete,se tin pana se rumenesc putin
-se adauga rosia data pe razatoare,se adauga usturoiul,sarea si piperul,cimbrul,se tine pana scade putin.
de bucatarasa 1
de Bucataras 6
de Laly 1
de Catalina L 8
divainbucatarie 1
mamaieelena 1
bun
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:58
la 08:25
ieri la 12:57
pe 25.01 la 20:58
pe 25.01 la 20:07
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
Rocsi
RODIMUR
Pasiune pentru bucatarie 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Kadia80 1
catalina 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!