Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie

de Bucataras in Ton, 26 Aug 2020 | 3497 vizualizari

 

O idee pentru o cina savuroasa si usor de preparat: ton la gratar cu spaghete de dovlecel si sfecla rosie, aromatizat cu ghimbir si usturoi. 

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ton
  • 1 dovlecel
  • 1/2 sfecla rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rondele de ghimbir
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • muguri de pin
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie:

Pune tonul in tigaia gratar, impreuna cu usturoi si ghimbir tocate marunt, sare si piper. Stropeste cu putin ulei. 

Intoarce tonul pe ambele parti, cat sa se rumeneasca bine exteriorul, iar la mijloc sa ramana un strat rozaliu. 

Taie dovlecelul si sfecla cu un "spiralizator" sau 'feliator spiralat" pentru legume, cica asa se cheama instrumentul :)) . 

Stropeste-le cu ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper si amesteca-le usor, cat sa se combine frumos spaghetele. 

Asaza tonul si spaghetele pe platou, adauga ceapa verde tocata marunt si muguri de pin, apoi stropeste cu zeama de lamaie. 

Va poftesc la masa! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton