Tort aperitiv la Multicooker

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2014 | 5745 vizualizari

 

Intr-una din zile am gasit un mail pe adresa blogului [email protected],de la o domnisoara care ma invita la o provocare,aceea de a gati 2 retete gustoase la Multicookerul Philips http://www.cooker.philips.ro/ .Bineanteles ca m-a bucurat tare aceasta provocare dar m-a si speriat totodata pentru ca nu folosisem niciodata un astfel de aparat de gatit si cum mie imi place sa detin controlul in toate…in acest caz dintr-odata nu il mai aveam.Nu stiam cum functioneaza,ce calitati are acest aparat si ce poti sau nu poti sa faci cu el.In fine…pana la urma m-am lamurit,recunosc ca si prietenele mele m-au ajutat tare mult cu sfaturi si impresii din propriile lor experiente cu acest aparat si pana la urma am creat pentru aperitiv un “tort” cu pui ciuperci si legume,delicios,aromat si picant.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 pulpe de pui fara os si piele
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 7 oua
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri iaurt
  • 2 lingurite 5 spices,
  • sos de soia,
  • cimbru,
  • chimen macinat
  • 1/2 ardei iute rosu
  • sare,
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr branza afumata data pe razatoarea mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv la Multicooker:

Pulpele de pui le-am taiat cubulete mici,le-am marinat cu sos soia,5 spices si iaurt,le-am lasat asa pana cand am terminat de pregatit toate celelalte ingrediente.

Ciupercile,morcovii,ceapa verde,le-am taiat felii,nu foarte subtiri,usturoiul l-am tocat marunt,la fel si ardeiul iute,am adaugat peste toate aceste ingrediente,sare,cimbru uscat,chimen,am amestecat bine.Ouale le-am batut intr-un castron pana cand au facut spuma,am adaugat apoi peste ele faina,am omogenizat si apoi am incorporat toate celelalte ingrediente,si la urma de tot bucatile de pui marinate in iaurt.

Am scos oala multicookerului,am tapetat-o cu ulei si faina,am pus in ea amestecul descris mai sus,am mai ras deasupra branza afumata,am pus oala in aparat,am setat functia BAKE,apoi temperatura 180 grade cu un timp de 45 minute si…mi-am vazut de celelalte treburi casnice pana cand multicookerul a gatit tortul aperitiv

Dupa ce timpul de gatire a expirat,am scos cu ajutorul celor 2 manusi de silicon (din dotarea aparatului) oala si am pus-o deoparte sa se raceasca.

A iesit un aperitiv tare gustos,numai bun pentru weekend…fie cina ,fie mic dejun.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea