Tort cu cacao

de laylalala in Torturi, 24 Iun 2010 | 5915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic Mix pentru 9 torturi
  • 30 gr cacao
  • 50 gr zahar tos fin
  • 125 gr unt, la temperatura camerei
  • 2 oua
  • 80 ml lapte
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu cacao:

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 20 cm diametru.

Se amesteca intr-un vas Mixul pentru 9 torturi, cacaoa, zaharul, untul, ouale, laptele, scortisoara si 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie pana cand se obtine o compozitie omogena.

Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita si se da la copt 40 minute.Dupa racire se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Tort "Napoleon"