Tort de ciocolata si crema swiss merengue cu capsune

de Poliana in Torturi, 23 Iun 2012 | 12694 vizualizari

COMENTARII (54)

Geanina87 1

24.06.2012, 13:41

superb

Lau 1

24.06.2012, 14:18

ce bine arata

LUK 1

24.06.2012, 15:21

ce tort super..tocmai citisem reteta de crema la Teo..tort cu unt si bezea elvetiana i a zis ea..cred ca e delicios si ti a iesit perfect!!

BuburuzaBubu 1

24.06.2012, 15:21

Arata F. delicios!Felicitari!

Bucataras Medi 1

24.06.2012, 15:22

wow..........bunaciune de bunaciune.mai este si pentru mine ceva?

anomisana 1

24.06.2012, 15:56

Super frumos si cred si gustos. Daca te face sa te simti mai bine, si eu am mare stres cand ma apuc de cate un tort, si am ceva torturi facute la viata mea, dar mereu, la fiecare, gasesc ceva de experimentat. Dar satisfactia este pe masura cand vin cu el la masa sau il dau cuiva. Bafta multa in continuare.

Angelina_Elena 1

24.06.2012, 16:14

MINUNAT,apetisant si delicios! BRAVO Poliana!

madi_marin 1

24.06.2012, 18:00

foarte frumoas tortuletul si cu siguranta delicios...

Poliana 1

24.06.2012, 23:45

Va multumesc tutoror de aprecieri si cuvintele de lauda, nu a fost chiar asa greu, sunt bucuroasa insa ca a iesit cum trebuie, si l-am putut aduce aici pentru voi! Va pup!!

gaby_duceag 1

24.06.2012, 23:58

eu n-am scris nimic???

miremirc 1

25.06.2012, 00:16

Imi place fooarte mult cum arata ! Oricum e si delicios, nu doar aratos

Poliana 1

25.06.2012, 08:33

Gaby, cum nu??...eu vad c-ai scris
Multumesc

Poliana 1

25.06.2012, 08:33

Miremirc, multumesc pentru aprecieri

gaby_duceag 1

25.06.2012, 08:56

acum da ))))

Alinutza80 1

25.06.2012, 13:50

la favo cu el

Zamfira 1

25.06.2012, 22:44

FELICITARI!!!! arata f.f. bine!!!!

Poliana 1

26.06.2012, 08:28

Alinutza, multumesc!

Poliana 1

26.06.2012, 08:28

Zamfira, multumesc, ma bucur ca-ti place

feliciacristea46 1

28.06.2012, 07:05

mi se pare enorm de mult unt , mi se face greatza !!!

Poliana 1

28.06.2012, 08:37

Felicia, untul e mult dar si iese multa crema ca mai sunt capsunele si albusurile cu zaharul. Intr-adevar nu la toata lumea place crema asta, insa asta e crema bavareza Rece e foarte buna, mie mi-a placut si chiar nu a fost gretos deloc

T I M E A 1

28.06.2012, 09:35

E mult unt pt ca e si tortul foarte inalt, e normal. Eu folosesc 250 gr unt la tort normal cu 2 randuri de crema. E super tortul tau

Poliana 1

28.06.2012, 10:23

Timea, da...a fost mare tortul, si poate cantitatea de unt sperie Multumesc pentru aprecieri!

Panacris 1

28.06.2012, 11:45

Un adevarat deliciu!

Poliana 1

28.06.2012, 12:59

Panacris, multumesc frumos!

Miha 1

28.06.2012, 18:42

Felicitari pentru tort senzational!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si jeleu de cafea