Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2010 | 7880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g malai
  • 700 ml apa
  • 200 g ricotta
  • 200 g telemea
  • 2 cepe medii
  • 400 g ciuperci
  • 2 carnati taiati feliute
  • parmezan ras
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat:

Punem la fiert apa pentru a face mamaliga. In acest timp noi pregatim umplutura: calim o ceapa mica taiata marunt si apoi ciupercile. Dupa ce le calim le dam la o parte de pe foc. Punem sare si piper si amestecam.In alta tigaie calim o ceapa taiata solzisori si apoi adaugam carnatii. Ii prajim si ii dam la o parte de pe foc.Luam un vas termorezistent si il ungem cu unt. Punem primul strat de mamaliga, apoi jumatate din ciuperci amestecate cu jumatate din ricotta, peste un strat de ciuperci calite simple, iar peste acestea un strat de telemea.Punem inca un strat de mamaliga, carnatii, restul de ricotta, apoi inca un strat de telemea. Terminam cu un strat de mamaliga.Dam la cuptorul preancalzit la 200°C pentru 15-20 minute. Cand este gata preasaram parmezan ras sau telemea, imediat cum o scoatem din cuptor.
Vom servi tortul de mamaliga cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la tigaie