Tort Fluture

de gamilici in Torturi, 24 Apr 2012 | 7879 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt

Crema

  • 300 g nutella
  • 250 g mascarpone
  • 50 g frisca

Sirop

  • 1/2 cana apa
  • 3/4 cana zahar
  • esenta de rom (optional)

Decor

  • m&m;haribo, etc. (dupa imaginatie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fluture:

Blat

Se separa albusurile de galbenusuri.Se amesteca cele din urma cu zaharul.Se bat spuma albusurile,se adauga galbenusurile, faina si praful de copt.Se coace intr-o forma rotunda.

Crema

Se amesteca toate ingredientele,daca e necesar se mai poate adauga frisca sau mascarpone pentru a nu fi prea dulce.

Sirop

Se fierbe apa cu zaharul pana e topit, se adauga esenta de rom si se lasa la racit.

Asamblare

Blatul rotund se taie dupa imaginea de mai jos,apoi pe mijloc.Se insiropeaza si se adauga crema,apoi se acopera cu cealalta parte de blat.Dupa se orneaza cu crema ramasa,m&m,haribo si alte jeleuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Fluture" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]