Tortellini cu carne in sos de ceapa si usturoi

de Bya Ralu in Tortellini, 7 Ian 2013 | 12982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tortellini cu carne
  • 1/2 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 cutie rosii decojite
  • sare,piper,busuioc,oregano
  • 1 pahar vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne in sos de ceapa si usturoi:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline. Usturoiul se striveste si se taie marunt, se adauga peste ceapa la calit. Se stinge cu vinul alb si se lasa sa scade zeama. Rosiile decojite se pun in blender si se paseaza bine de tot. Pasta formata se adauga peste ceapa, adaugam si condimentele si lasam la foc mic sa fiarba timp de 10 minute.

Se pun tortellini la fiert cand apa clocoteste si se lasa cat scrie pe cutie. Se scurg de apa ,se dat sub jet de apa rece si se adauga peste sosul format. Se servesc cu parmezan si 1 pahar de vin rosu!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne in sos de ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu smantana, prosciutto si mazare