Tortiglioni cu piept de pui

de ramo_cata in Paste, 29 Ian 2010 | 9750 vizualizari

 

delicioase...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tortiglioni Barilla
  •  1 piept de pui dezosat
  • 1ceapa
  • 100gr cascaval
  • 100gr masline
  • 3linguri ulei
  • o cana de bulion
  • apa
  • sare
  • piper  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortiglioni cu piept de pui:

Am fiert pieptul de pui apoi l-am taiat bucatele.Intr-o tigaie am pus uleiul,ceapa tocata,pieptul de pui si maslinele..le-am pus la inabusit cu apa..adaugand apa la nevoie..spre final am adaugat bulionul,sare si piper dupa gust...le-am mai lasat la fiert cateva minute... pastele le-am fiert circa 15 minute in apa cu sare si putin ulei. Am scos pastele intr-un bol sa se scurga apoi le-am pus in farfurie,peste care am adaugat sos si cascaval ras...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortiglioni cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne