Tuica fiarta

de corina241 in Cocktail, 18 Dec 2010 | 6221 vizualizari

 

La noi in oltenia se obisnuieste la taiatul porcului sa ne ''dregem'' cu o tuica fiarta....va invit si pe voi!

 

INGREDIENTE

  • 150 ml tuica de prune
  • 1 si 1/2 de zahar
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuica fiarta:

Pregatim un ibric in care punem tuica,zaharul si boabele de piper.

Lasam cateva minute pana la punctul de fierbere,apoi servim in cescute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuica fiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 1100 lei
2799.99 lei
1699.99 lei

COMENTARII (18)

giuliana 1

20.12.2010, 07:32

buna pe frigurile astea

MotanLaOale 1

20.12.2010, 10:48

buna tare tare

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:57

foarte buna pentru raceala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vin fiert