Urechiuse cu miere si nuca

de mamaieelena in Prajituri, 18 Noi 2010 | 10123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat fraged de 275gr(are o singura foaie) proaspat
  • 4 linguri cu miere
  • nuca pisata marunt 80-100 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urechiuse cu miere si nuca:

Se desface aluatul pe masa de lucru si ramane la grosimea initiala .Pe aluat se pune mierea si se intinde cu pensula de bucatarie apoi se presara nuca si se ruleaza aluatul din ambele parti si se unesc la mijloc.Cu un cutit de bucatarie ascutit bine se vor taia bucati de cate 2 cm si le asezam in tava cuptorului pe care am pus o hartie pergament unsa cu margarina .Vor sta la cuptor pana se rumenesc desupra.Cuptorul va fi dinainte incalzit la o temperatura de 200 grade.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Urechiuse cu miere si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscotti cu nuci si ciocolata