Urechiuse cu miere si nuca

de mamaieelena in Prajituri, 18 Noi 2010 | 10293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat fraged de 275gr(are o singura foaie) proaspat
  • 4 linguri cu miere
  • nuca pisata marunt 80-100 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urechiuse cu miere si nuca:

Se desface aluatul pe masa de lucru si ramane la grosimea initiala .Pe aluat se pune mierea si se intinde cu pensula de bucatarie apoi se presara nuca si se ruleaza aluatul din ambele parti si se unesc la mijloc.Cu un cutit de bucatarie ascutit bine se vor taia bucati de cate 2 cm si le asezam in tava cuptorului pe care am pus o hartie pergament unsa cu margarina .Vor sta la cuptor pana se rumenesc desupra.Cuptorul va fi dinainte incalzit la o temperatura de 200 grade.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Urechiuse cu miere si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]