Vareniki

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2009 | 10744 vizualizari

 

Reteta ruseasca ...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. faina
  • 100 gr. unt
  • 1 ou
  •  200 gr. brinza
  •  150 gr smintina
  • sare
  • piper
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vareniki:

 

 

 

Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, dupa aceea se intinde o foaie subtire si se taie in patrate . In fiecare patrat se pune o lingura de brinza rasa, care s-a amestecat in prealabil cu smintina, sare si piper. Totul se acopera cu un alt patratel si se lipesc marginile. Acesti colturasi se pun sa fiarba in apa clocotita si sarata. Se servesc cu unt topit sau dupa preferinta cu smantana.

p.s. ca sa nu va complicati prea mult puteti lipi cele 2 laturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vareniki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]