Varza umpluta cu piept de pui

de Angelina_Elena in Pui, 24 Sep 2011 | 8956 vizualizari

 

by Miha (multumesc)!!!

 

INGREDIENTE

  • o varza de cca 2 kg
  • 1 piept de pui marisor
  • 1 cana orez
  • 2 cepe potrivite
  • 2 si 1/2 suc de rosii/bulion
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
  • busuioc
  • cimbru
  •  
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta cu piept de pui:

 Varza se spala,se curata apoi incepem sa o scobim pana cand raman doar cateva straturi de frunze(eu am inceput prin a taia cotorul,apoi am scobit cu cutitul si lingura).Pieptul de pui se da prin masina de tocat carne,apoi se amesteca cu un ou,sare,piper,patrunjel.Ceapa tocata marunt se caleste in ulei,se adauga ardeiul tocat marunt sau dat prin blender,sucul de rosii,si orezul spalat.Lasam sa fiarba pana scade sucul de rosii.Se lasa la racit,dupa care se amesteca cu carnea.Cu acest amestec umplem varza,iar spatiul care a ramas gol se acopera cu varza tocata marunt.

Varza se aseaza intr-o cratita,se pune sucul de rosii ramas,4 crengute de cimbru si 2 de busuioc apoi se completeaza cu apa.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca o ora jumate,pana cand a fiert varza.Se serveste cu mamaliga si smantana.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb