Vinete pane

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 4666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Am curatat si feliat vinetele pe lungine.

Le-am condimentat cu sare si piper.

Am batut ouale ca pentru omleta si le-am potrivit cu sare.

Am dat feliile de vinete prin faina, apoi prin ou si le-am prajit in ulei incins.

Le-am servit alaturi de sos de usturoi cu iaurt si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]