Zacusca cu ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 18 Sep 2010 | 6249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 500 g ceapa
  • 500 g gogosari
  • 500 g rosii
  • 400 ml ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu ciuperci:

Ciupercile se fierb in apa cu sare,apoi se curata si se toaca marunt.Ceapa si gogosarul se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat.In uleiul incins se pune ceapa si se tine pe foc oana devine sticloasa,apoi se adauga gogosarul si se mai lasa 10 minute amestecand din cand in cand.Acum se adauga ciupercile si sosul de rosii(rosiile se decojesc si se fac piure) si se lasa pe foc pana se ridica uleiul la suprafata.Zacusca se condimenteaza si se toarna in borcanele sterilizate,apoi se dau borcanele 20 min la cuptor la foc mic.
Se incalzesc cateva linguri de ulei si se toarna in borcanele de zacusca,apoi se incid ermetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca fina cu arome noi