Tocăniţă de ciuperci cu pui

de Dana_Retetegg in Pui, 21 Dec 2010 | 4147 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida, perfecta chiar si in post daca o pregatiti fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 300-400 gr
  • 8 ciuperci
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 2 boabe ienibahar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 linguri faina
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de ciuperci cu pui:

Am tocat marunt ceapa si ardeiul si le-am calit. Cand au fost gata am adaugat sosul de rosii, boiaua, piperul si un pahar cu apa.

Am lasat sa scada putin dupa care am adaugat ciupercile si pieptul de pui pregatit pe grill (condimentat cu sare si piper), toate taiate bucati.

Cand ciupercile au devenit moi, am adaugat ienibaharul si faina amestecata cu putina apa. Am mai lasat 10 minute, apoi am adaugat mararul si am oprit focul.

Este delicioasa servita cu mamaliguta si putina smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci