Aperitiv foietaje cu branza

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2019 | 5220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 300 g telemea vaca
  • 1 lg busuioc uscat
  • seminte chimen negru
  • 3 galbenusuri ou
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaje cu branza:

Aluatul de foietaj se dezgheata, se intinde cu sucitorul ( putin). Branza se marunteste cu furculita, se adauga busuioc uscat si se intinde peste prima foaie de aluat.

Se intinde a doua foaie si se asaza peste prima cu branza. Se preseaza din loc in loc cu sucitorul, apoi se poate intinde putin cat sa se lipeasca foile.

Se decupeaza formele dorite, se ung cu galbenus de ou si se presara chimen negru. Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 1 ora, la foc mic. Dupa primele 30 minute, intoarceti tava, daca este cazul. Resturile le-am pus in cuptor, la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaje cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]