Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2016 | 18164 vizualizari

 

Nu este o reteta propriu zisa, mai degraba niste idei pentru masa de Craciun si Revelion

 

INGREDIENTE

  • cantitati variabile in functie de cati invitati aveti
  • Platou cu
  • salam de sibiu
  • ghiudem
  • cascaval
  • mini aperitive cu sunca sisi si cas dulce
  • sunculita afumata
  • sunculita cu boia dulce
  • branza cu mucegai
  • oua umplute
  • salata icre
  • aperitiv cu foitaj si cabanos
  • aperitiv cu foitaj, carne si cas dulce
  • gogosele din carne tocata
  • gogosele cu branza de oaie si cartof fiert
  • macrou afumat
  • toba de casa
  • lebar de casa
  • rulada de carne
  • masline
  • salata beof
  • piftie de porc
  • ceapa verde
  • castraveti
  • ardei gras
  • rosii chery
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion:

Toate acestea necesita nu neaparat o tehnica de pregatire, tot ce am avut eu pe masa, mai putin salam, cascaval, sunca sisi si branza, restul sunt pregatite de mine.Iti trebuie vointa, placere si poti sa faci asezi o  masa diversificata si bogata. Poate va ajuta s ava inspirati....

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de bulete de cascaval pe care le-as manca la orice zi din zi si din noapte