Biscuiti de ciocolata in crusta de zahar pudra

de muffin_lover in Dulciuri, 8 Aug 2013 | 3940 vizualizari

 

Cand trec pe la raionul de dulciuri din supermarket ma tot uit la sortimentele de biscuti. Rar rezist tentatiei de a cumpara un pachet. Am facut si acasa tot felul de cookies, dar acestea mi se par mai speciale, fiind atat gustoase cat si aratoase. Deci spor la gatit… si savurat!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar tos (cana obisnuita de 250 ml)
  • 1/4 cana de ulei
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 1 tableta ciocolata 70% cacao, topita si racorita
  • 2 oua
  • 1 cana faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 cana zahar pudra (pt. crusta)
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata in crusta de zahar pudra:

Intr-un bol mare amestecati zaharul tos, cel vanilat, uleiul, ciocolata si lingurile de cacao. Incorporati ouale pe rand. Intr-un alt bol amestecati faina cu praful de copt si praful de sare, iar apoi adaugati compozitia de faina peste ingredientele umede.

Acoperiti aluatul si lasati-l la rece cel putin o ora. Incalziti cuptorul la 175 grade C si tapetati o tava cu hartie de copt. Formati bilute dun aluat si acoperitile cu zahat pudra. Asezati bilutele de aluat in tava lasand un spatiu de 4 cm. intre ele. Introduceti tava la cuptor si coaceti aprox. 12 minute sau pana prajiturelele cedeaza doar putin cand le apasati in centru.

Scoateti din cuptor si raciti inainte de a le servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata in crusta de zahar pudra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piersici umplute