Bors de pipote de curcan

de katty in Ciorbe, 26 Noi 2020 | 6823 vizualizari

 

Imi plac foarte mult pipotele de curcan  asa ca astazi le-am pus intr-un bors.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 tije telina Apio
  • 2 cartofi
  • 150 gr conopida
  • sare
  • piper
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura ulei
  • leustean verde
  • bors dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pipote de curcan:

Curatam pipotele de resturi. le spalam bine si le taiem in 2-3 bucati. Punem pipotele intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le  depaseasca. Fierbem si spumam bine pentru a obtine o zeama limpede. Cand pipotele sunt fierte de jumatate adaugam legumele taiate cubulete.Dupa 10 minute adaugam si buchetele de conopida si conserva de rosii mixata. Mai fierbem 15  minute, adaugam sare, piper, bors dupa gust si ulei. Inainte de a opri focul adaugam leusteanul  verde tocat fin.

TIPS-URI

1

puteti fierbe pipotele intr-o oala sub presiune pentru a reduce timpul de fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu tarhon si jambon