Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi

de Satisfyyourcravings in Somon, 3 Noi 2016 | 3996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 grame broccoli
  • 125 grame somon afumat la cald
  • 200 grame crema de branza
  • 1 catel de usturoi, mic
  • 75 grame branza Gouda (poate fi inlocuita cu cascaval)
  • 3 linguri ierburi tocata (marar, patrunjel, chives)
  • 300 grame orez gatit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se fierbe broccoliul, desfacut in buchetele, 5 minute, in apa sarata. Se scurge si se amesteca cu somonul rupt in bucati, apoi se aseaza intr-o tava pentru cuptor. 

Se amesteca crema de branza cu usturoiul pisat, ierburile tocate, piper si branza Gouda rasa si se adauga peste boccoli. Se intinde cu o spatula pe toata suprafata, se introduce tava la cuptor si se gateste 25 de minute. 

Se serveste cu orez gatit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:27

bun

anca_rm 1

04.11.2016, 09:28

trebuie sa incerc sa-i fac Oanei asa ceva , imi place tot ce ai pus tu aici

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu somon afumat si sos