Am gasit pe un blog culinar aceasta reteta si m-am gandit sa o incerc. I-am adus cateva modificari insa finalul a fost extraordinar! Sunt extrem de potrivite pentru petrecerile copilasilor :)
Cum preparam:
Maruntim bine biscuitii la robot pana ce obtinem un praf fin.
Adaugam crema de branza (aflata la temperatura camerei) si amestecam bine.
Adaugam esenta de rom si formam bilute cat o nuca mica pe care le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Topim 50 gr ciocolata pe baie de aburi (nu la microunde!), bagam aproximativ 1 cm din fiecare betisor in ciocolata topita si il introducem in mijlocul bilutei aflate oe hartia de copt.
Bagam toata tava la congelator (nu la frigider!!) pentru 30 minute. Intre timp topim restul de ciocolata pe baie de abur pana devine fluida.
Scoatem bilutele de la congelator si le scufundam pe rand in ciocolata topita scuturand usor excesul de ciocolata si rotind betosorul pana ce stratul de ciocolata este uniform.
Putem orna cu bombonele, fulgi de cocos, alune macinate, etc insa ornarea trebuie facuta rapid, cat timp ciocolata este umeda.
Se aseaza cake pops-urile formate intr-o cana mica (sau orice recipient doriti) umpluta cu zahar si se baga la frigider.