Caltabos

de Constelatialeu in Supe/Ciorbe, 26 Dec 2013 | 16276 vizualizari

 

Stiu ca unii stramba din nas,altii il prepara in alt fel,mie imi place cu zeama.Desi sunt ciudata,din sarmale mananc doar varza si costita,perisoarele nu le mananc,in schimb mananc ardei umpluti....nebuneli de ale mele legate de carnea tocata.....La caltabos imi place sa pun mai mult orez decat carne.....

 

INGREDIENTE

Umplutura

  • cca 300 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • mat de porc gros

Zeama

  • 2-3 cepe mici
  • 2-3 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caltabos:

Pregatim umplutura,carnea tocata amestecata cu ceapa taiata marunt si orezul,potrivim de sare si piper .

Cu acest amestec umplem matele de caltabos si le punem la fiert cu 2-3 cepe si 2-3 morcovi,apa cat sa acopere bine ingredientele.Se lasa la fiert la foc mediu,peste 60 min.Se serveste cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caltabos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

diaconta 1

26.12.2013, 22:41

cam interesant ce zici tu dar arata bine

Ina 1

27.12.2013, 08:42

Tot asa se face si la noi, deci nu-s singura care face "sarmale la matz ", cum zicea cineva pe FB )

Constelatialeu 1

27.12.2013, 09:11

Ina suntem doua,si puterea creste....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabos