Caltabos

de Constelatialeu in Supe/Ciorbe, 26 Dec 2013 | 17933 vizualizari

 

Stiu ca unii stramba din nas,altii il prepara in alt fel,mie imi place cu zeama.Desi sunt ciudata,din sarmale mananc doar varza si costita,perisoarele nu le mananc,in schimb mananc ardei umpluti....nebuneli de ale mele legate de carnea tocata.....La caltabos imi place sa pun mai mult orez decat carne.....

 

INGREDIENTE

Umplutura

  • cca 300 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • mat de porc gros

Zeama

  • 2-3 cepe mici
  • 2-3 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caltabos:

Pregatim umplutura,carnea tocata amestecata cu ceapa taiata marunt si orezul,potrivim de sare si piper .

Cu acest amestec umplem matele de caltabos si le punem la fiert cu 2-3 cepe si 2-3 morcovi,apa cat sa acopere bine ingredientele.Se lasa la fiert la foc mediu,peste 60 min.Se serveste cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caltabos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

diaconta 1

26.12.2013, 22:41

cam interesant ce zici tu dar arata bine

Ina 1

27.12.2013, 08:42

Tot asa se face si la noi, deci nu-s singura care face "sarmale la matz ", cum zicea cineva pe FB )

Constelatialeu 1

27.12.2013, 09:11

Ina suntem doua,si puterea creste....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]