Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 6082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de ceafa de porc si pulpa de porc
  • ulei de masline
  • rozmarin proaspat
  • boia dulce
  • piper
  • peperoncino
  • 3-4 cartofi mari
  • apa
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de porc se lasa peste noapte la marinat, cu ulei de masline, condimente dupa gust si frunze de rozmarin proaspat.

Se pun bucatiile marinate in vasul slow cookerului Crock-Pot, setam functia High pentru 3 ore, punem putina apa, acoperim vasul si lasam sa se pregateasca carnea.

Dupa 2 ore punem cartofii taiati in forma dorita, spalati sub jet de apa rece si scursi de zeama.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L