Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Razvan Constantinescu in Porc, 6 Ian 2015 | 10288 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friptura de porc, retete Porc
Se taie slanina si se pune in tuci, la foc mediu. Peste ea se adauga pulpa de porc, taiata in bucati mari, si sarea. Se amesteca din cand in cand.
Pentru a se patrunde mai bine carnea, se acopera tuciul cu un capac.
de vasimur 4
de Panacris 9
de Bya Ralu 9
de alice_ciobanu 1
marcela1979 1
numai bunatati pe aici
mirela0911 1
Vaiiii, demult nu am mai mancat! Buuuun!
elucubratiiculinare 1
waw...
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:46
ieri la 07:37
pe 18.11 la 10:45
pe 17.11 la 10:45
pe 15.11 la 13:17
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!