Carne de porc prajita la tuci

de Razvan Constantinescu in Porc, 6 Ian 2015 | 9766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpa de porc proaspata;
  • 200 g de slanina;
  • o lingurita de sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc prajita la tuci:

Se taie slanina si se pune in tuci, la foc mediu. Peste ea se adauga pulpa de porc, taiata in bucati mari, si sarea. Se amesteca din cand in cand.

TIPS-URI

1

Pentru a se patrunde mai bine carnea, se acopera tuciul cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc prajita la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de seminte