Carne prajita in ceaun

de gaby_gabytza in Porc, 24 Sep 2011 | 16721 vizualizari

 

o reteta usoara dar facuta la ceaun e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pulpa de porc
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • rozmarin
  • ulei
  • busuioc
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne prajita in ceaun:

Spalam carnea si o taiem bucatele.Dupa, le punem la calit cu uleiul,sarea si condimentele,punem ulei mai mult ca sa fiarba carnea in el.Lasam sa se caleasca putin si adaugam busuiocul,rozmarinul si usturoiul curatat si pisat,mai lasam un minut si stingem focul ca sa nu se arda.Merge de minune cu o mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne prajita in ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 20:17

cat de mult ii place lui George...............si merge si un mujdei de usturoi................mmm............

Lau 1

02.10.2011, 22:20

place

mihaelar63 1

02.10.2011, 22:45

Si ce e simplu de preparat poate fi extraordinar de bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasolica cu carnati