Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Mai 2011 | 7572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 g pipote si inimi
  • 2 aripi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 cana sos de rosii
  • o lingura ulei
  • patrunjel
  • mirodenia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi:

Spalam cartofii si ii taiem felii potrivite.

Spalam si pipotele si inimile si le curatam de pielite.

Aripile le taiem pe jumatate si le spalam.

Punem o lingura de ulei intr-o tava, adaugam cartofii si carnea, sucul de rosii, condimentam dupa gust si completam cu apa cat sa acopere tot.

Dam la cuptorul preincalzit o ora.

Dupa ce scoatem tava asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]